Política

La Diputació condemna els empresonaments

Els ajuntaments de Cornellà i Sant Esteve Sesrovires critiquen la decisió judicial

El govern de la Diputació de Barcelona va condemnar ahir l’empresonament del vicepresident del govern, Oriol Junqueras, i dels set consellers, i va exigir l’alliberament de tots els empresonats, com ja va fer també després que els presidents de l’ANC i Òmnium entressin a la presó. La Diputació exigeix l’alliberament dels empresonats i que l’Estat “posi fi a la repressió política i judicial contra el nostre país”. L’ens supralocal reclama a la comunitat internacional que pregui partit a favor del diàleg.

Ajuntaments com ara els de Cornellà i Sant Esteve Sesrovires es van sumar també a la condemna. El consistori de Cornellà va qualificar la decisió judicial d’equivocació i va considerar els empresonaments “una interferència que afecta el camí de reconducció d’aquest conflicte”. A Sant Esteve Sesrovires afirmen també que “ la presó preventiva, lluny d’asserenar la nostra societat, no ajuda a recobrar la normalitat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.