Es constitueix la Plataforma pel Dret a Decidir de Catalunya al Pla de Santa Maria

En aquest municipi la consulta popular s'organitzarà el 25 d'abril

Durant l'acte, que va tenir lloc a la sala d'entitats de l'ajuntament, es va obrir el període d'adhesions a la campanya, a la qual ja s'han sumat nou entitats del municipi (Col·lectiu 1714, Centre Excursionista La Xiruca Foradada, Associació Amics dels Pagesos, Societat de Caçadors La Tórtora, Coral Parroquial, Càritas Parroquial, Associació Amics de la Sardana, Associació de Defensa Forestal, Associació Gastronòmica El Tupí). Es preveu que en poques setmanes se n'hi adhereixin més, i també aquells que hi vulguin col·laborar a títol individual.

La de divendres passat va ser la primera reunió a què estaven convocats tots aquells que volguessin col·laborar activament en la preparació de la consulta i va agrupar una quarantena de persones. Durant l'acte també es va establir un primer calendari de tasques, que ja preveu una assemblea general adreçada a tots els planencs per presentar la Plataforma, divendres 5 de febrer, i es va parlar, també, dels precedents d'altres municipis que ja han organitzat la consulta popular.

El consistori planenc va aprovar donar suport a les consultes populars, en sessió plenària, el dia 5 de novembre, i posteriorment, el passat 12 de desembre, el grup d'impulsors de la plataforma ja va dur a terme una primera reunió per tirar endavant la consulta sobre la Independència.

La pàgina de la Coordinadora Nacional per a la consulta sobre la independència (www.referendumindependencia.cat) s'hi pot trobar informació que generen les diverses plataformes que ja han organitzat o organitzaran la consulta arreu de Catalunya, a gairebé 300 municipis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.