Política

via europa a el punt avui tv

Una trentena d’eurodiputats reivindiquen el diàleg amb Catalunya

L’exministre d’afers exteriors d’Eslovènia i l’eurodiputada Eleonora Forenza expliquen les reivindicacions del grup Diàleg UE-Catalunya al ’Via Europa’ d’aquest divendres

  • VÍDEO: Via Europa del 1 de desembre del 2017. mmunoz

Des de l’1-O cada cop més polítics al Parlament Europeu estan trencant el silenci sobre el conflicte català i aquesta setmana s’ha escenificat amb la creació de la plataforma Diàleg UE-Catalunya. Dos dels seus integrants, l’exministre d’afers exteriors d’Eslovènia i l’eurodiputada Eleonora Forenza, ens expliquen les reivindicacions d’aquest grup al Via Europa d’aquest divendres.

A més, els europarlamentaris Jude Kirton-Darling i Josep-Maria Terricabras, ens exposen les conclusions de la missió de l’eurocambra que va anar a Madrid per investigar els robatoris de nens durant el franquisme.

Per acabar, parlem sobre el referèndum d’independència del 2018 a Nova Caledònia amb els eurodiputats Maurice Ponga i Younous Omarjee.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia