Política

Eleccions 21-D

L’acte de Cs amb la direcció del partit omple l’Auditori de Girona

L’Auditori de Girona es va omplir ahir amb més de 1.200 persones per assistir a l’acte de campanya de Ciutadans que va reunir la direcció del partit: el president de la formació, Albert Rivera; la candidata a la presidència de la Generalitat i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas; el cap de llista per la demarcació, Jean Castel, i el secretari d’organització, Fran Hervías. “Puigdemont ha estat el president del procés; jo vull ser la presidenta de tots els catalans”, va dir Arrimadas demanant el vot “per continuar sent catalans, espanyols i europeus, i per posar fi al procés”.

La candidata a la Generalitat es va comprometre a “recuperar de nou la unió” i a “defensar els interessos de tots els catalans”, com ara la sanitat i l’educació. Per la seva banda, el president de Ciutadans, Albert Rivera, va apel·lar al vot taronja el 21-D “per la llibertat, per la igualtat, per la fraternitat i per la unió”. Rivera també va demanar el vot apel·lant al vot útil i advertint els que en altres ocasions han votat el PP i el PSOE que el seu vot pot acabar “a la paperera’’ si per només 30.000 vots “es perd la batalla davant dels separatistes i per només un escó”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia