Política

L’ANC organitza diverses mobilitzacions a Alemanya

Hi ha una gran manifestació per diumenge a Berlín, però també hi ha crides per avui i demà a diverses ciutats alemanyes

Aquesta tarda, a les 19 hores, es manté a Barcelona la caminada pels presos polítics i pel retorn del Govern a l’exili

L’ANC ha convocat per aquest diumenge una manifestació a Berlín. “Davant la detenció del president Carles Puigdemont per part de les autoritats alemanyes, l’ANC-Berlín organitzarà una manifestació l’1 d’abril”, diu en un comunicat. És a les 12 del migdia, a la Porta de Brandenburg de la capital alemanya. El lema de la manifestació serà “Per una solució política: llibertat presos polítics catalans”

“L’ANC vol apel·lar per igual a ciutadans catalans residents a Alemanya com a ciutadans alemanys preocupats per la deriva autoritària d’Espanya i pel paper que el seu país pugui jugar en una possible solució negociada.”

La manifestació tindrà lloc a l’indret més simbòlic de la capital alemanya, la Porta de Brandenburg, que va restar tancada entre 1961 i 1989 com a part de la zona d’exclusió militar del mur de Berlín. Avui dia és un dels escenaris més coneguts per a manifestacions a la capital.

La més important és la de Berlín, prevista per diumenge al migdia davant de la Porta de Brandenburg, però també se n’han convocat per aquest divendres a Stuttgart o per dissabte a Munic i Karlsruhe. En els últims dies, les seccions internacionals de l’ANC o els CDR també han promogut mobilitzacions davant de la presó de Neumünster, on és Puigdemont, o en altres ciutats alemanyes com Bremen.

D’altra banda, i tot i que avui estem de ple a la Setmana Santa, les territorials del Barcelonès de l’ANC mantenen les caminades pels presos polítics i pel retorn del Govern a l’exili. Aquest vespre, a les 19 hores, a la Plaça de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.