La renúncia d'una regidora de Polop deixa el govern del PP en minoria

La regidora del PP en l'Ajuntament de Polop, Pilar Villanueva, ha renunciat hui a la seua acta de regidora, segons ha notificat l'alcaldessa de la localitat, María Dolores Zaragoza. Villanueva tenia delegades les competències de Sanitat, Educació i Medi Ambient i, per diferències amb l'alcaldessa, fa unes setmanes va renunciar a l'Àrea d'Urbanisme, que compartia amb l'alcaldessa i el regidor Juan Iborra. Tampoc va acudir a l'última sessió plenària, on es debatia la presentació de l'Ajuntament en el sumari del cas Polop per la trama urbanística, al·legant problemes de salut.

Fins hui el PP hi tenia sis regidors, tot i que l'exalcalde, Juan Cano —que va renunciar al càrrec d'alcalde, però no a la seua acta de diputat— no pot votar perquè continua ingressat en la presó per la seua implicació en l'assassinat del seu antecessor, Alejandro Ponsoda. Els dos grups de l'oposició, Gent de Polop i PSPV-PSOE, sumen cinc regidors, de manera que l'equip de govern havia de fer ús del vot de qualitat de l'alcaldessa per a fer valdre la seua majoria. Amb l'eixida de Villanueva, el PP ara governa en minoria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.