El PSOE de Torrent demana netedat institucional al PP

Reclama que hi haja consens polític en temes fonamentals i una actitud d'acord i no de bel·ligerància

El grup municipal socialista de l'Ajuntament de Torrent ha formulat davant el Plenari una demanda, perquè les mocions que presenta el govern que sustenta el PP tinguen registre d'entrada amb almenys 48 hores abans de la celebració de cada sessió.

Amb aquesta mesura, el grup socialista vol que s'acabe amb la pràctica que comença a ser habitual en l'alcaldessa de la vila i el seu grup municipal, consistent a presentar minuts abans de cada sessió, mocions de darrera hora, per tal que no puguen ser estudiades per l'oposició.

La petició realitzada vol propiciar que el debat en sessió plenària siga obert i participatiu, qüestió que en el cas del sistema que ara s'observa ho dificulta sobremanera i resulta impossible la incorporació d'esmenes o elements de millora dels textos.

Així mateix s'hi reclama que en temes fonamentals per al consens polític, es mantinga una actitud d'acord i no de bel·ligerància, practica també habitual d'un temps ençà.

Tot va a la velocitat de la improvisació

PERE ROSSELL

El fet que el grup que sustenta el govern municipal, haja decidit imposar com a norma de conducta institucional els escrits, les mocions i els manifestos a darrera hora, no delata més que la improvisació amb que s'actua i la manca de planificació per poder tirar endavant amb un govern estable, seriós, obert i participatiu. D'aquesta manera, sempre s'hi veuen obligats a tapar forats, a enfrontar-se amb la resta de grups de l'oposició i actuar de manera bel·ligerant, perquè, en realitat únicament disposen la força que els hi dóna el rodet aplanador de la majoria absoluta. Bé, és una manera d'entendre la política i així és com són, pensen i actuen aquesta gent del PP.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.