Política

Carles Riera i Natàlia Sànchez visiten Jordi Cuixart a la presó

Els diputats de la CUP aborden la situació política actual amb el president d’Òmnium Cultural, que porta més de 310 dies empresonat

Cuixart assegura que estan “més determinats que mai a construir una República catalana justa i lliure”

Els diputats de la CUP Carles Riera i Natàlia Sànchez han visitat aquest divendres el president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, a la presó de Lledoners. Hi han anat acompanyats pel vicepresident d’Òmnium, Marcel Mauri.

Segons ha explicat la mateixa formació , amb aquest visita han volgut mostrar la seva solidaritat amb el president d’Òmnium Cultural, que porta “més de 310 dies empresonat per l’Estat espanyol per causes polítiques”, així com amb “la resta de preses polítiques”.

Òmnium ha explicat que durant la trobada s’ha abordat la “situació política”.

“Avui hem compartit lluites i abraçades amb en Carles Riera i la Natàlia Sànchez de la CUP. Amb l’Anna Gabriel al cor i al puny, més determinats que mai a construir una República catalana justa i lliure”, ha manifestat Cuixart en un missatge que ha fet arribar des de la presó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia