El bufet d'advocats de Joan Miquel Nadal representarà gratuïtament els veïns d'Horta de Sant Joan

Nadal Advocats, el bufet de l'exalcalde de Tarragona Joan Miquel Nadal, s'ha ofert a representar gratuïtament els veïns d'Horta de Sant Joan que es vulguin presentar com a acusació particular per l'incendi del juliol passat. Nadal s'ha ofert a portar el cas, tal com publicava ahir El Periódico.També ho va confirmar el mateix alcalde d'Horta de Sant Joan, Àngel Ferràs, que va voler aclarir que «no s'hi ha de buscar connotacions polítiques» al fet que, com ell, Nadal també pertanyi a Convergència i Unió (CiU). Ferràs va recalcar que, en l'Ajuntament, no «hem coaccionat, sinó informat» els veïns, ja que el mateix diari que publicava la voluntat de Nadal de ser l'advocat dels veïns també recollia les veus disconformes d'alguns d'aquests.

Segons Ferràs, el 99% dels més de 250 afectats, ja han signat perquè sigui Joan Miquel Nadal qui els representi. De fet, el mateix alcalde va traslladar als veïns, en una reunió al mes de gener, que «la jutgessa ens va aconsellar que en cas que els veïns es vulguessin presentar com a acusació, era millor que ho fessin junts» i, per tant, a través d'un sol bufet d'advocats. Segons Ferràs, la jutgessa que porta el cas, també va informar-ne directament per carta i, divendres, el jutge de pau en va parlar amb els afectats en una reunió.

Ferràs assegura que Joan Miquel Nadal, diputat de CiU, va decidir oferir els seus serveis gratuïtament, sense ni tan sols cobrar per les dietes, perquè el seu pare ja havia portat el cas de l'incendi que l'any 1978 va arrasar el càmping dels Alfacs.

Pel que fa als passos legals que l'Ajuntament seguirà amb relació a l'incendi, l'alcalde d'Horta de Sant Joan especifica que «estem estudiant què farem amb els advocats», si es presentarà o no com a acusació. Va recalcar que al poble «volem que les coses es calmin, no volem fer bullir l'olla».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
missatge institucional del president de la generalitat

Illa: la nació es fa a les aules, CAP, casals i barris

barcelona
guerra a gaza

Hezbol·là respon amb desenes de coets després de dos atacs amb un mort i 14 ferits

barcelona
crisi migratòria

La CE amenaça Hongria de prendre mesures si envia migrants a Brussel·les

barcelona
guerra a europa

Berlín, Londres i París sancionaran Teheran per vendre míssils a Moscou

barcelona
guerra a europa

Els EUA augmentaran les sancions a l’Iran per la venda de míssils a Rússia

barcelona
estat espanyol

Soledad Núñez, nova sotsgovernadora del Banc d’Espanya

barcelona
estat espanyol

La justícia espanyola blinda els crims del franquisme

barcelona
política

Montero precisa que l’acord amb ERC es complirà “en diferents etapes”

barcelona
política

Ja són una desena les comunitats que han recorregut l’amnistia al TC

barcelona