Política

La doctora Verdaguer puja llocs pel PSC a Palafrugell

La neuròloga, metgessa de família i presidenta de la Fundació Sharpe anirà en una posició destacada de la llista de Fernández

La inscriu entre els noms de professionals per dur àrees

L’alcaldable del PSC a Palafrugell, Juli Fernández, continua treballant en la confecció de l’equip que l’acompanyarà a les eleccions del 26-M, i ahir va fer públic que tornarà a comptar amb la doctora Montserrat Verdaguer Clavera, llicenciada en medicina, especialitzada en neurologia i que treballa com a metgessa de família al municipi des del 1990. A més de ser una persona “coneguda al municipi i compromesa amb el servei públic i l’atenció a la gent”, el partit també té present l’actiu que li suposa el fet de ser marmessora del patrimoni intel·lectual de l’escriptor anglès Tom Sharpe i presidenta de la seva fundació.

Verdaguer ja va tancar la llista socialista de Fernández el 2015, però enguany anirà en els primers llocs, segons avançava ahir el candidat a l’alcaldia. Creu que pot “donar resposta a una de les necessitats importants del municipi en relació amb els serveis socials i la gestió de la gent gran, a través d’una persona que coneix perfectament les mancances i les necessitats de la població”, analitzava Fernández.

La incorporació s’inscriu en l’aposta de Fernández per situar persones amb experiència professional per dur àrees, després del primer fitxatge anunciat, de l’empresari immobiliari Marc Piferrer Corredor.

SOM analitza les franquícies a Platja d’Aro

SOM, el nou partit creat recentment a Castell- Platja d’Aro i que es presentarà a les properes eleccions municipals, va organitzar, el cap de setmana passat, un acte amb empresaris del municipi i grans experts per debatre com diversificar l’economia local, ara molt centrada en el turisme. En l’act, que es va dur a terme al restaurant La Brochette de Platja d’Aroe hi va intervenir el doctor en psicologia i professor de la UdG Manuel de Gracia, especialista en projectes de dinamització empresarial arreu del territori català i membre de Cresàlida, una organització que treballa en aquest àmbit.L’acte es va organitzar amb l’objectiu de proporcionar eines al comerç de proximitat existent al municipi i desestacionalitzar el turisme del centre comercial. Una de les idees sobre la taula va ser aprofitar el públic que aporten les franquícies per dirigir-lo al petit comerç.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia