Piqueras deixa l'àrea de Seguretat Ciutadana de Sant Pol un any després d'entrar al govern local

El regidor no adscrit Joan Antoni Piqueras ha fet oficial la seva renúncia al càrrec de màxim responsable polític de l'àrea de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament de Sant Pol. Piqueras deixa la regidoria un any després d'haver-se'n fet càrrec com a conseqüència del pacte amb CiU que el feia entrar en el govern local, però es mantindrà al capdavant de l'àrea de Cultura i Festes. El regidor explica que la seva decisió es fonamenta «únicament i exclusiva en motius professionals». Joan Piqueras, que treballa en el sector del turisme, assegura que no pot compaginar la seva feina «amb la dedicació que demana una àrea tan complexa com és la de Seguretat Ciutadana». Tot i això, explica que mantindrà la seva tasca en l'àrea de Cultura i Festes a l'Ajuntament santpolenc i que no descarta que en les pròximes setmanes «i sempre d'acord amb els companys de govern» pugui assumir alguna altra àrea «que pugui compaginar sense problemes» amb la seva realitat professional.

En mans de l'alcalde

En aquest sentit, el regidor no adscrit confirma que les obligacions de la regidoria recauran en les mans de l'alcalde, Manuel Mombiela (CiU), que actualment també assumeix les de Serveis Municipals. «L'alcalde sap que em tindrà al seu costat el temps que sigui necessari per portar a terme el traspàs en les millors condicions possibles i que col·laboraré amb ell en tot allò que sigui possible», destaca el regidor. Del seu pas per Seguretat Ciutadana –una àrea que ja va encapçalar durant el mandat 1999-2003 i que va coincidir amb la creació del cos de la policia local–, Joan Piqueras es queda amb la posada en marxa del servei de policia de proximitat. «Crec que és un pas endavant en la millora de la relació amb els ciutadans, una major presència dels agents al carrer ajuda a actuar amb més efectivitat en les situacions en què se'ls reclama», considera Piqueras, que afegeix: «Encara hi ha molts aspectes a millorar en el cos, però confio que amb el temps es podran resoldre.» En aquest mandat la regidoria de Seguretat Ciutadana ja va ser assumida per l'alcalde quan el regidor Raül Trabal (CiU) la va deixar.

EL PROTAGONISTA

JOAN ANTONI PIQUERAS
REGIDOR NO ADSCRIT DEL GOVERN DE SANT POL
«Deixo l'àrea de Seguretat Ciutadana perquè no la puc compaginar amb la meva feina»


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.