Política

Josep Salvatella s’estrena amb JuntsXCat a Palafrugell

Va ser elegit per la militància local del PDeCAT en primàries i ja l’han ratificat

La direcció del PDeCAT ha ratificat l’elecció de Josep Salvatella, després del procés local de primàries, com a cap de la llista de Junts per Catalunya a Palafrugell. Salvatella, de 44 anys, és docent de secundària, està molt vinculat a diverses entitats del municipi i avança que encapçalarà una llista “completament renovada”, després que l’anterior candidat de CiU, Albert Gómez, renunciés a aspirar a tornar a liderar la candidatura.

El 2015, CiU va assolir el tercer lloc, amb quatre regidors. Però ara tindrà la competència de Som Gent del Poble, la nova formació independent que ha impulsat l’industrial Joan Vigas, amb l’adhesió d’edils de l’actual PDeCAT, com ara Lluís Ros.

Malgrat això, Salvatella incideix que la candidatura de Junts, “a més de treballar pel municipi, en la millora de la gestió, el foment de la participació ciutadana i el desenvolupament dels drets i deures dels veïns”, no perdrà de vista la feina en clau republicana. “Cal un Ajuntament més obert, proper permeable i empàtic”, avança. Aquest març, acabaran de definir el programa i l’ordre i la composició de la llista.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia