Política

Desset serà la cap de llista de Junts per Anglès

Valora la cohesió del grup

Anglès 2015 s’integrarà a la candidatura

L’alcaldessa d’Anglès, Àstrid Desset (CiU), serà la cap de llista de Junts per Anglès, que integrarà associats del PDeCAT, independents i regidors de la candidatura Anglès 2015, que forma part de l’equip de govern. Desset valora la cohesió del grup (CiU-Anglès 2015) i el fet que tinguin “idees força similars. Tenia tota la lògica del món que anéssim junts”, diu.

Desset ha decidit continuar quatre anys més en la política local. Aspira –diu– a veure l’inici de les obres de la variant d’Anglès, que haurien de ser una realitat quan acabi la de Bescanó, i l’arribada del supermercat Bon Preu, a tocar de la Burés. Afirma que ha temptejat la majoria de regidors per si volien rellevar-la al capdavant de la llista, però que no ha estat possible. “Hi ha gent boníssima”, diu. “L’equip continuarà sent el mateix, i sé que m’hi entendré.”

Dos en un

Desset (Buenos Aires, 1971) té un grau en enginyeria informàtica i es va establir a Anglès el 1990. El 2015 va ser la segona cap de llista més votada –4 regidors de 13–, però CiU va pactar amb Anglès 2015 (3 edils), que encapçalava Josep Casadellà. Per Anglès Units (PAU), amb l’exalcalde Pere Espinet, va quedar a l’oposició (amb 5 regidors). Anglès 2015 s’integrarà a Junts per Anglès i no es presentarà per separat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.