Política

Jordi Cordón vol recuperar l’alcaldia de Torroella

L’exalcalde, que va ser expulsat el primer any d’aquest mandat per una moció de censura, es presentarà sota les sigles de Compromís per Torroella i l’Estartit

Jordi Cordón, expulsat de l’alcaldia de Torroella de Montgrí amb una moció de censura, se sent fort i amb experiència per encapçalar un projecte polític amb les sigles de Compromís per Torroella-l’Estartit. Cordón tindrà de número dos Paula Pigem que també serà la candidata a presidir l’Entitat Municipal Descentralitzada de l’Estartit.

Cordón, que va guanyar les eleccions del 2011 i 2015 i que va entrar en política el 1999, divendres va presentar públicament la candidatura destacant precisament la seva experiència com a alcalde: “Tot plegat, juntament amb aquesta experiència acumulada, em fan assumir el repte d’encapçalar novament una llista municipal amb un nou projecte per treballar per al poble i tornar a posar Torroella de Montgrí i l’Estartit com a referent dins de la comarca, demarcació i país.” Cordón va fer un discurs positiu, sense cap tipus de rancúnia explicant la feina que havia fet.

Per la seva part, Paula Pigem, número dos de la formació, va remarcar que es treballarà per situar l’Estartit on es mereix: “Un dels nostres objectius se centra a tornar a situar l’Estartit on es mereix. Voldria com a candidata i volem com a partit que l’Estartit sigui poble de referència a la Costa Brava, al país i arreu del món, diversificant l’oferta, oferint noves experiències, fent que els estartidencs i estartidenques ens sentim orgullosos del nostre poble.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia