Política

Llista renovada i amb més dones a Junts per Bescanó

Pere Lluís Garcia repeteix com a cap de llista i es marca d’objectiu l’alcaldia

Destaca l’aposta per perfils independents en una candidatura “transversal”

La candidatura Junts per Bescanó, que encapçala l’actual alcalde del municipi, Pere Lluís Garcia, va presentar-se diumenge al migdia amb la presència del que havia estat alcalde històric de la població, Xavier Soy, i de l’alcalde de Vidreres, Jordi Camps. Pere Lluís Garcia va destacar de la candidatura la “transversalitat que és la fórmula Junts per Catalunya”. Garcia va subratllar, a més, que es tracta d’una llista renovada i amb més presència de dones que d’homes, també en les primeres posicions.

Culminar el projecte

Un altre aspecte a valorar de la candidatura, va explicar Pere Lluís Garcia, és que en sobresurten els perfils independents, “més que no pas els vinculats al partit del PDeCAT”, i amb “el compromís de treballar pel poble”. L’objectiu de Junts per Bescanó “és culminar el projecte iniciat ara fa quatre anys”. En aquest sentit, es marca com a fita revalidar l’alcaldia. La composició actual de l’Ajuntament de Bescanó és de sis regidors de l’anterior CiU i cinc d’ERC. Dels sis regidors actuals, tres deixen la política municipal i tanquen la llista. La candidatura de Junts per Bescanó la formen el cap de llista, Pere Lluís Garcia; en segona posició Mar Vega –actual regidora de Sanitat, Serveis Socials i Atenció a la Gent Gran–, i Marc Ciurana –segon tinent d’alcalde–en el tercer lloc. Continuen la llista Lídia Crous, Núria Badosa, Olga Rubirola i en setè lloc Sandra Aymerich. En els set primers llocs de la llista de Junts per Bescanó, hi ha cinc dones i dos homes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia