Política

Dani Reixach torna a ser el candidat de Junts per Palamós

La formació d’àmbit local ara ja fa el pas i es presenta com a partit polític

El portaveu de Junts per Palamós i Sant Joan, l’exrepublicà Dani Reixach, revalidarà novament com a cap de cartell d’aquesta agrupació d’electors local que aquesta vegada fa el pas i es presenta com a partit polític.

El candidat encapçala una llista transversal que aposta pel municipalisme però amb l’objectiu de defensar el dret a l’autodeterminació del país.

Junts per Palamós i Sant Joan va començar com una agrupació d’electors però ara ja és un partit. Defensa fer polítiques des del municipalisme però reivindica el sobiranisme i treballar per una república catalana i reclama la llibertat dels presos polítics. De fet, Reixach va proposar que els partits independentistes que es presenten a les municipals ho fessin en coalició en una llista unitària, iniciativa que les altres formacions van descartar. El candidat de Junts per Palamós tem que anar separadament faci que molts de vots sobiranistes es perdin.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia