Política

La mobilitat, clau pel PSC de Girona

Joan Antoni Balbín s’incorpora a la llista de Sílvia Paneque

També fitxen l’exsecretari general de Podem de Girona

La candidata del PSC a l’alcaldia de Girona, Sílvia Paneque, marca la mobilitat com una de les prioritats del pròxim govern municipal. “El transport col·lectiu és un dret inherent de la ciutadania”, sosté Paneque, que planteja propostes de bonificació “més àmplies de les que ja hi ha ara”. Això implica també equiparar les condicions entre les línies de gestió públiques 100% i les cedides a Teisa. “Cal municipalitzar totes les línies”, afirma la líder del PSC. Per treballar aquest aspecte, a la llista del PSC de Girona s’incorpora entre els cinc primers llocs de la candidatura Joan Antoni Balbín, que ha estat durant 35 anys funcionari de l’Estat destinat a la Generalitat al Servei Territorial de Transports com a inspector de Transports, i al Servei Català de Trànsit a Girona com a cap de Seguretat Viària.

“És molt important fer un sistema de transport que doni servei als gironins, perquè cada vegada serà més dificil la mobilitat a la ciutat de Girona”, afirma Balbín.D’altra banda, els socialistes gironins també fitxen com a tècnic municipal l’exsecretari general de Podem Girona Cheikh Tourad Dioum.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia