Política

Dulsat valora que Lloret atragui inversió privada

El candidat de Junts per Lloret diu que volen que el castell d’en Plaja sigui públic

El candidat de Junts per Lloret i batlle de la vila, Jaume Dulsat, va afirmar ahir que han fet endreça per renovar-se, cosa que ha contribuït a atreure “el màxim d’inversió privada” a la vila. “Els dos últims anys s’han invertit 100 milions privats”.

El lema de campanya de Junts per Lloret és Més Dulsat, més Lloret. El batlle va assenyalar que negocien que el castell d’en Plaja, que ara és privat i una de les icones del poble, sigui de titularitat pública. En l’acte d’ahir al Teatre Municipal van intervenir, presencialment, els exalcaldes lloretencs Jordi Martínez i Joan Domènech i, amb un vídeo, Romà Codina.

En la llista de Dulsat, que el 2015 va obtenir 6 edils de 21 fa quatre anys, hi haurà Albert Robert (n. 2), Anna Garcia-Castany (n. 3), Jordi Sais (n. 4), Marina Nicolàs (n. 5) i Xavi Flores (n. 6). Robert i Sais ja formen part de l’actual equip de govern.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia