Política

JxCat de Llançà potencia el paper la dona a la llista

La presentació de la candidatura, encapçalada per Núria Escarpanter, va omplir dissabte la sala d’actes de la Casa de Cultura del municipi

L’alcaldable de JxCat de Llançà, Núria Escarpanter, va presentar dissabte al vespre la candidatura que, segons va destacar, combina “compromís, il·lusió, experiència, joventut i vocació de servei al municipi” i dona protagonisme a les dones. “Hem volgut donar més rellevància al paper de la dona i per aquest motiu hi ha més dones que homes”, va destacar la candidata. La sala d’actes de la Casa de Cultura es va fer petita en un acte durant el qual els assistents van conèixer els noms dels 16 integrants de la llista que concorrerà a les eleccions municipals. La candidata es va mostrar “molt optimista” perquè veu que els veïns són molt receptius i mostren “molt d’interès pel projecte de Junts per Llançà”. Escarpanter va indicar que en la candidatura “hi ha maduresa, seriositat i vocació de servei”. “Totes les persones que formen la llista han demostrat sobradament que el poble els interessa, que volen que progressi”, va exposar la cap de llista.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia