Política

Fernández reivindica la gestió del PSC a Palafrugell

El candidat presenta un programa amb la cultura, l’educació, l’esport i el territori com a eines de progrés

Entre els projectes, el pla especial de l’autovia i un centre universitari a l’escorxador

El candidat a l’alcaldia pel PSC a Palafrugell, Juli Fernández, destaca que el seu programa electoral es focalitza “en un projecte fet des de l’experiència, la solvència d’equip i la credibilitat de la feina feta en sis anys d’alcaldia”. Pel candidat, es tracta d’una proposta feta des de “la coherència i amb coneixement de les necessitats que té Palafrugell i que vol seguir avançant en una ciutat oberta, cohesionada, igualitària i activa econòmicament, recuperant els pressupostos participatius i simplificant l’administració”.

Una proposta que, pel que fa als projectes estratègics, vol afrontar el pla especial de l’autovia, com un espai vinculat a l’oci, l’esport i un parc públic sense ús residencial; acabar el desdoblament de l’avinguda d’Espanya, convertir l’antic escorxador en un centre de formació universitària i recuperació d’oficis i revisar el espais de possible creixement urbanístic en platges, entre d’altres.

Un projecte que vol, segons Fernández, fer de la cultura, l’educació, l’esport i el territori eines de progrés social i econòmic. Dins de les prioritats, ha destacat la creació d’ocupació de qualitat i la lluita contra la precarietat, la millora de la mobilitat amb la creació d’un transport públic i la creació de més aparcaments, l’atenció a la gent gran amb més assistència a domicili, més places geriàtriques i centre de dia, l’habitatge públic social per a joves i famílies amb poc recursos, l’activitat econòmica amb millores en el sector comercial, turístic, industrial i la millora i ampliació de nous espais esportius com ara el circuit ciclista i un nou pavelló.

També treballarà en el camp de la política cultural i educativa, donant ple suport a les activitats escolars i realitzant una millor planificació de les activitats en els espais culturals per fer de Palafrugell la capital de la cultura a la “província”. Per això es potenciaran les polítiques de joventut per crear noves activitats, un espai per a les entitats juvenils, reforma dels ametllers, la formació, l’ocupació i l’accés a l’habitatge dels joves i la creació d’una zona d’oci nocturn de qualitat.

En relació amb les millores urbanes, ha destacat la necessitat de continuar invertint en la millora de carrers, voreres, eliminació de barreres arquitectòniques i també l’execució d’un pla de millora i dinamització.

En l’àmbit dels serveis municipals, afirma que cal afrontar les millores en la neteja i la recollida de residus, la jardineria i, també, en la millora d’atenció al públic en general i en concret a l’àrea d’Urbanisme. Pel que fa a la seguretat ciutadana, el candidat s’ha compromès a continuar avançant en una policia de proximitat i potenciar la policia de barri i també crear unes dependències de policia a Calella amb servei les 24 hores al juliol i a l’agost.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Política

Olost farà el 20 d’octubre una consulta sobre la continuïtat a la comarca del Lluçanès

Olost
nacional

Comín demana a la justícia europea poder +accedir al seu escó

barcelona
amèrica del sud

Una missió de l’ONU denuncia persecució política a Veneçuela

barcelona
Política

Turull demana a ERC que es disculpi per les accions contra Junts de l’estructura B

barcelona
Política

Acord per desbloquejar la Llei de l’ELA

barcelona
política

El “mateix” finançament arreu de Sánchez fixa “l’horitzó ambiciós” per a Romero

barcelona

Escòcia vol recuperar l’esperit del 2014

Londres
Estats Units

Una campanya tacada per la violència

Los Angeles
Eduard Díaz
Cap de l’oposició de l’Ajuntament de Llagostera (ERC)

“L’equip de govern viu de les rendes del mandat anterior”

Llagostera