Política

Plataforma de suport a la candidatura de Sílvia Paneque

La iniciativa política Tornem a Ser Girona fa una crida per donar “un gir a l’esquerra” a la ciutat

Una quarantena de persones han impulsat la plataforma Tornem a Ser Girona, de suport a la candidatura del PSC, de Sílvia Paneque. Entre els impulsors hi ha Manel Nadal (exsecretari de Mobilitat del PTOP), Maxi Fuentes (professor), Sohaila Riffi (activista), Carlos Esporrín (pediatre), José Luis Blanco (atleta) i Bárbara Palacios (professora). Nadal va explicar ahir en una roda de premsa que la plataforma vol ser activa i va fer una crida perquè s’hi incorporin més persones i subscriguin el manifest que s’ha elaborat. Per ara, més de tres-centes persones han signat el manifest. En aquest manifest els impulsors asseguren que Girona “s’ha anat desdibuixant en els últims anys” i que “ara mateix no hi ha cap projecte engrescador per a la ciutat”, segons una nota enviada ahir. “Les entrades a la ciutat presenten un estat d’abandonament preocupant, així com molts carrers, arbres i mobiliari”, indica Nadal, que també considera que l’Ajuntament actual no té en compte els barris i “no hi ha preocupació pel dia a dia”. Segons Nadal, “cal mirar al futur i treballar per constituir una Euroregió”.

Els membres de la plataforma mantenen que cal un canvi a l’Ajuntament i que Girona necessita “una alcaldessa que tingui com a primera preocupació la ciutat i els gironins i gironines”. És per això que, segons han explicat, “Girona necessita un canvi de rumb i un nou estil de governar que la candidata socialista Sílvia Paneque pot aportar”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia