Política

Aragonès demana “sepultar el feixisme” de Catalunya a les eleccions municipals i europees del 26-M

La candidata a l’alcaldia de Badalona per Guanyem-ERC diu que són l’única opció per “barrar el pas” d’Albiol i que anirà de “molt pocs vots”

L’adjunt a la presidència d’ERC, Pere Aragonès, ha demanat aquest diumenge que el candidat a les europees Oriol Junqueras guanyi els comicis a Catalunya tal com ho va fer el 28-A per “sepultar el feixisme”.

En un acte de campanya de Guanyem-Badalona En Comú-ERC, ha dit que cal sepultar-lo tant a Badalona com arreu del país. La candidata a l’alcaldia de la coalició Dolors Sabater ha assegurat que són “l’única” organització que pot “barrar el pas” al candidat del PP a l’alcaldia de Badalona, Xavier García Albiol.

De fet, tant Sabater com Aragonès han alertat que la batalla entre que guanyi la coalició o el PP a la ciutat “anirà de molt pocs vots”. Sabaté a més ha carregat contra els partits que utilitzen la por per aconseguir els vots dels veïns per candidatures que van contra els drets d’aquests. “Això és el que des de la Badalona valenta volem aturar, defensar la vida i l’esperança”, ha explicat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia