Política

LA JEC frustra el cara a cara entre Maragall i Forn

El candidat d’ERC assegura que havia demanat de fer el debat a la presó

La Junta Electoral Central (JEC) va liquidar amb una negativa l’estira i arronssa entre Esquerra Republicana i Junts per Catalunya per fer un debat a l’entorn de les respectives propostes de futur per a Barcelona. La proposta la va llançar dimecres Elsa Artadi, que va proposar un cara a cara entre ella i Maragall. Com a resposta, des de la llista republicana es va reaccionar demanant a la Junta Electoral Central fer el debat amb un format diferent, entre Maragall i Joaquim Forn, i a la presó de Soto del Real. Forn, a la tarda i via piulada, va acceptar la proposta.

Ernest Maragall va exposar que és bo que hi hagi una unitat d’acció de l’independentisme però en llistes separades, per contrastar les diverses posicions de gestió. Per la seva part, Elsa Artadi va posar de manifest que el candidat republicà havia provat de buscar “excuses” per defugir un debat.

Finalment, ahir a darrera hora del vespre, la JEC va resoldre que el cara a cara entre Forn i Maragall no es podia fer perquè incomplia el règim intern penitenciari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia