Política

Junts vol un nou pavelló i un parc ciclista

Hauria de ser un equipament per a la gimnàstica rítmica

També aposta per unes instal·lació per al ciclisme formatiu

L’alcaldable de Junts per Catalunya a Olot, Pep Berga, ha avançat que, si governen, construiran un nou pavelló per a la gimnàstica rítmica, perquè és una modalitat esportiva en creixement a la ciutat que ara s’ha de practicar al pavelló firal, un espai que té altres usos. Aquest nou pavelló es construiria al costat del vell i, tot i que tindria el terra tècnic que cal per a la gimnàstica rítmica, seria també útil per a altres esports de sala. Berga ha anunciat també que apostaran per la construcció d’un parc ciclista en un terreny tancat per a la preparació dels ciclistes petits i joves prèvia a la seva sortida a la carretera.

Aniol Sellabona (vuitè de la llista) ha remarcat que l’esport és un eix estratègic i transversal del programa de Junts perquè fomenta la cohesió social, és font de salut i qualitat de via, és un elements més de l’educació i és un element de promoció econòmica. Josep Maria Coma (dotzè) ha recordat que Olot té un ampli teixit esportiu i que Junts recolzarà els esdeveniments que organitzen les entitats esportives i millorarà la dotació econòmica dels convenis que hi té subscrits l’actual govern local.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia