Política

Cs de Girona i Salt volen coordinar les policies locals

Pamplona i Castro aposten per mancomunar serveis per reduir costos

Els alcaldables de Ciutadans de Girona i Salt, Daniel Pamplona i Inma Castro, van proposar ahir la coordinació de les policies locals dels dos municipis per millorar la seguretat, en un acte conjunt celebrat en el límit de les dues poblacions. “Ens trobem en aquesta frontera no senyalitzada entre els dos municipis i creiem que hem de conjuminar esforços per traçar estratègies de col·laboració entre policies perquè la seguretat ens afecta a tots igual”, va dir Pamplona. Tots dos van subratllar que els delictes han augmentat a Girona i a Salt els últims temps i van explicar que “una coordinació de totes dues policies serviria com a primer gran punt de col·laboració”, en paraules de Castro.

D’altra banda, els candidats de Cs van apostar per mancomunar alguns serveis per tal de reduir costos a les arques municipals de Girona i Salt i millorar l’eficiència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia