La regidora d'Economia denuncia que el portaveu del PP l'ha amenaçada

La regidora d'Economia i Hisenda de l'Ajuntament de Gandia, Ana García, ha denunciat públicament les amenaces que el portaveu del PP, Arturo Torró, li ha fet, després que basant-se en les dades que figuren en el Registre Mercantil, informara en roda de premsa de les empreses que Torró ha obert i ha tancat des de l'any 1990.

Ana García ha explicat que «vaig manifestar el que el Govern considera una pressió intolerable d'Arturo Torró contra l'Interventor municipal i vaig fer públiques les dades de les empreses que ha obert i ha tancat des de l'any 1990 per contestar a la seua proposta que, si arriba a l'alcaldia, constituirà i tancarà les empreses públiques de la ciutat depenent de la seua conveniència».

Però a més d'això, la regidora ha sumat qe «Torró s'ha dirigit a mi en els passadissos de l'Ajuntament de Gandia i m'ha fet diversos comentaris que considere una amenaça al meu dret a la llibertat d'informació i d'expressió com a integrant del Govern municipal i portaveu del grup municipal socialista, i per això ho dic públicament».

Ana García no ha volgut desvetllar el contingut de l'amenaça «en haver-se produït en l'àmbit d'una conversa privada», però ha ressaltat «que estic en l'obligació de denunciar-la davant de l'opinió pública perquè els ciutadans sàpiguen quina és l'actitud del portaveu del PP a Gandia».

Segons la regidora, «ni el Govern, ni el grup municipal socialista de l'Ajuntament de Gandia va a deixar-se intimidar ni per les amenaces, ni els xantatges ni les campanyes de desprestigi del PP i que també afecten directament al regidor Toni Gomar i a la seua família».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.