Política

La CUP i ICV donen el sí a les ordenances de Navarcles per al 2017

Els dos partits de l'oposició permeten a Sumem aprovar els nous impostos i taxes

Navarcles va tirar endavant en el darrer ple les ordenances per al 2017 gràcies als vots de la CUP i ICV, que van permetre a Sumem –que governa en minoria– aprovar els impostos i taxes per al 2017. CDC hi va votar en contra i ERC es va abstenir.

Segons la CUP, el seu vot favorable és degut al “gir social i econòmic” de les ordenances i a la incorporació de “bonificacions ambientals i socials proposades per la CUP”. “Trenquen amb la tendència de fer increments no progressius en taxes i impostos, per exemple en l'aigua o l'IBI, mentre es mantenia un impost com l'IAE –que paguen les grans empreses– o el de construccions d'obra nova molt baixos”, va dir el regidor cupaire Aleix Solé. En les del 2017, l'IAE passa de l'1,6 al 2. I l'impost de construccions s'apuja fins al 2,4% per a l'obra nova i s'introdueix una bonificació del 40% per a les obres de rehabilitació estructural.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia