Ibi demana a la Subdelegació d'Alacant que almenys canvie l'itinerari de la manifestació d'Alianza Nacional

La regidoria de Seguretat de l'Ajuntament d'Ibi assegura que no ha rebut resposta per part de la Subdelegació del Govern a Alacant a la seua sol·licitud de canvi d'itinerari de la manifestació que el partit d'ultra dreta Alianza Nacional ha convocat a la localitat per al dia 14 a les 18 h, amb el lema Per la prioritat del treball per als espanyols.

El consistori, basant-se en un informe policial, assegura que la marxa «no garanteix la seguretat» dels ciutadans i de les seues propietats.

En les seues al·legacions, l'Ajuntament recull, a més, que ha tingut coneixement que «grups d'ideologia de signe contrari» estan convocant una contramanifestació.

Entre els arguments perquè no s'autoritze la marxa o que se'n canvie almenys l'itinerari, el consistori recorda que amb motiu de les festes locals hi ha diversos actes que coincideixen en hora i en recorregut amb el de la manifestació d'Alianza Nacional.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.