Política

Municipal

L'alcalde de Llançà se sotmetrà dijous a una qüestió de confiança

Ahir al vespre, el soci de govern (PSC) li va tombar el pressupost del 2017

La negativa dels regidors del PSC (en el govern de Llançà) a donar suport al pressupost presentat pel grup d'ERC, que encapçala l'alcalde, Guillem Cusí, ha desencadenat una crisi profunda que torna a posar sobre la taula les negociacions de fa uns mesos entre CiU i el PSC per descavalcar de l'alcaldia el batlle republicà.

Cusí explicarà avui els motius de la qüestió de confiança a què se sotmetrà aquest dijous dia 15. L'alcalde Cusí va vincular ahir directament la qüestió de confiança a la no aprovació del pressupost, votació en la qual es van abstenir els regidors del PSC Francesc Guisset, actual regidor d'Hisenda i Urbanisme, i Sílvia Barris, actual regidora de Benestar i Família. Pere Vila (CiU), ara a l'oposició, ja fa mesos que planteja insistentment a Guisset fer un pacte i deixar els regidors d'ERC fora de l'actual govern. Fins ara Guisset ho havia negat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia