Política

memòria històrica

L'escut franquista es cola al Nadal del PP d'Alella

La imatge va sortir publicada en una felicitació de les festes al Facebook de l'agrupació local

S'ha retirat l'estampa i des del partit han demanat disculpes

Fort rebombori a les xarxes socials arran d'una publicació per felicitar les festes nadalenques. L'agrupació del PP a Alella va penjar aquest dimarts al seu perfil de Facebook una felicitació de Nadal amb la imatge de l'escut franquista, acompanyada de la d'un naixement i la inscripció “A los españoles de bien, feliz Navidad.” A l'estampa, l'escut hi apareix presidint el naixement.

Gairebé 24 hores més tard, el partit ha retirat la imatge i ha acabat demanant perdó amb una altra publicació en què assegura que aquesta era una imatge “inapropiada” que s'havia publicat “per error” i que no respon, diuen, al seu tarannà.

En aquest sentit, la regidora del partit –que està a l'oposició– a l'Ajuntament d'Alella, Annerose Bloss, va voler reiterar les disculpes per la publicació d'aquesta postal nadalenca al perfil de Facebook de la seva agrupació local. “Tan bon punt ho vaig veure vaig donar l'ordre que es retirés de manera instantània”.

Bloss també va explicar que, immediatament, va demanar disculpes a través de la xarxa per aquest fet, però no va voler fer més declaracions al respecte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.