Política

La parada d'autobús, la gran inversió de Gironella pel 2017

Els pressupostos s'aproven amb els vots a favor de CiU i les abstencions d'ERC

La reforma de la plaça de l'Estació i la construcció de la nova parada d'autobusos serà la inversió més gran de l'Ajuntament de Gironella al llarg del 2017. Tot i les abstencions dels regidors de l'oposició (ERC), el consistori ha aprovat aquesta setmana uns pressupostos que preveuen set grans inversions i permeten que Gironella pugui mantenir els impostos congelats, de manera que la pressió fiscal no augmentarà.

L'alcalde, David Font, va presentar unes previsions que suposen un augment important respecte d'anys anteriors. A banda dels gairebé 1.226.000 euros previstos per a les obres a la plaça de l'Estació per construir-hi la nova parada d'autobusos, l'equip de govern (CiU) també aposta amb fermesa per millorar l'enllumenat públic, amb 386.000 euros del pressupost, i pel desplegament de la fibra òptica al municipi, amb una inversió prevista de gairebé 329.000 euros.

Malgrat tot, les inversions, que pugen fins a 2.438.286 euros, només són una part del pressupost municipal. La resta es divideix en sis capítols, que fan que la xifra total del pressupost augmenti fins als 6.225.541 euros, en espera de tancar l'exercici actual.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia