Política

Paneque subratlla la vessant social del pressupost del 2017

Destaca l'aposta per la creació d'ocupació i el respecte als drets dels ciutadans

La primera tinenta d'alcalde de l'àrea d'Igualtat, Drets Socials, Treball, Joventut i Seguretat de Girona, i portaveu del grup socialista, Sílvia Paneque, va fer pública ahir la seva visió de la proposta de pressupost que l'equip de govern sotmetrà a votació en el ple del 9 de gener i que va ser presentada fa uns dies per la regidora d'Hisenda, Maria Àngels Planas (CiU). Paneque va afirmar que els comptes que han tancat els dos grups municipal al govern són “un compromís ferm del govern de la ciutat amb la incentivació de la creació d'ocupació des de l'Ajuntament; amb la recerca d'habitatge de lloguer social per combatre la lacra que hi hagi famílies o persones sense sostre; amb el combat contra les mancances bàsiques i la pobresa energètica; amb el desenvolupament del Pla Local de Joventut aprovat sense ni un vot en contra; amb projectes concrets que millorin els espais públics dels barris, i amb una aposta decidida per agents municipals de l'àrea de Drets Socials i Seguretat que treballin a peu de carrer”.

A través d'un comunicat, Paneque va repassar les principals partides i novetats de les àrees que estan en mans dels socialistes i va destacar, entre els nous projectes per al 2017, la creació de l'Oficina d'Eficiència Energètica, el Protocol d'Ocupacions, el Pla Local d'Habitatge, els educadors de carrer, l'obertura de nous espais socials i de joventut, i el Pla de Ciutadania.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.