Política

Municipal

CDC valorarà entrar al govern de Folgueroles

La bona sintonia entre el grup Independent de Folgueroles, que governa amb majoria absoluta, i CDC, a l'oposició, es podria refermar amb un pacte perquè els dos regidors convergents entressin a l'equip de govern. De fet, l'alcalde de la població i militant del PDeCAT ja ha ofert la possibilitat als regidors Josep Camps i Jesús Padrós. Des del grup municipal de CDC valoraran la proposta, però no abans del mes de maig: “L'electorat ens va enviar a l'oposició i no creiem convenient entrar a l'equip de govern, que té majoria, durant els dos primers anys. Des de les eleccions de 2015 la nostra posició ha sigut la d'una oposició col·laborativa, i al maig tornarem a valorar amb la militància l'oferiment d'entrar al govern”, explica el portaveu Josep Camps.

Malgrat posar-se de termini el maig, des de CDC expliquen que també serà important la manera d'entrar: “Potser no calen vuit regidories a Folgueroles, sinó donar suport des de dins a algunes ja existents. En parlarem d'aquí a mig any”, apunta Camps. El fet que l'alcalde Baronet s'hagi afiliat al PDeCAT ha millorat una relació amb CDC que ja era molt fluïda al municipi: “Potser és un tema de tarannà, però crec que la relació sempre ha sigut bona tant amb Independents com també amb els tres regidors d'ERC que hi ha al consistori”, afirma Camps.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia