Política

guerra de banderes

El Masnou, obligat a penjar la ‘rojigualda'

Una sentència judicial fa que l'Ajuntament hagi de restituir la bandera

El jutjat contenciós administratiu número 15 de Barcelona ha obligat l'Ajuntament del Masnou a col·locar la bandera espanyola a la façana del consistori, després que la Delegació del Govern espanyol a Catalunya presentés una demanda contra la decisió de retirar-la, segons va avançar ahir l'Agència Catalana de Notícies. La sentència estima totalment el recurs i declara contrària a dret l'acció de l'Ajuntament.

Segons va explicar l'alcalde del Masnou, Jaume Oliveras (ERC), “la bandera ja es va penjar dilluns”. Oliveras també va comentar que, a banda de la bandera espanyola, també s'ha posat una placa a l'Ajuntament en què es recorda que la restitució de la rojigualda a l'edifici consistorial “es fa per imperatiu legal”. L'alcalde del Masnou va recordar que, en cas de no complir aquesta sentència, es podria enfrontar a penes d'inhabilitació. Finalment, Oliveras va admetre que el document havia arribat a l'Ajuntament “a finals de desembre” i que la bandera espanyola es va despenjar l'11 de setembre del 2015.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia