Política

El govern sortint de Vilanova deixa feina feta

L'ex-alcaldessa de Vilanova del Camí, Vanesa González, va dir abans de la moció de censura que l'ha apartada del govern municipal que els seus successors “viurien de rendes”, assegurant que la majoria de projectes previstos pel mandat ja els havia engegat el govern de Vilanova365, ERC i CiU.

Abans d'abandonar el govern, s'han rubricat algunes de les principals actuacions previstes pel 2017, com també una improvisada jornada de portes obertes al casal d'avis, un edifici que està immers en obres de reforma des de l'anterior mandat i que tot just ara s'està enllestint.

Divendres es va signar l'expropiació de la finca coneguda com l'Hort de la Bassa, de 1,380 metres quadrats, per fer possible l'ampliació de la piscina municipal. La mesura s'havia aprovat al ple municipal del 19 de setembre de l'any passat.

El cost de l'expropiació ha estat de 36.800 euros, mentre la Diputació ha assumit la redacció del projecte.

Ja aquesta mateixa setmana, l'Ajuntament ha adjudicat amb un procediment obert les obres d'enderroc de les antigues naus de la brigada a Can Papasseit i la construcció en aquest solar de seixanta places d'aparcament públic.

Les obres, per un import de 67.000 euros, duraran un mes i està previst que s'iniciïn aquest mateix febrer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia