Política

Vint-i-cinc mil euros a Vilobí per al “repte” dels comptes participats

L'Ajuntament de Vilobí d'Onyar dedicarà 25.000 euros aquest any als comptes participats. Els veïns podran triar en què s'inverteixen als tres pobles del municipi mitjançant votació presencial. “La participació és un repte i s'hi ha d'anar treballant”, sosté l'alcaldessa, Cristina Mundet (Grup Municipal Independent, GMI).

Un equip promotor integrat per Mundet, els regidors Quim Vivas i Josep Borrell, la secretària, el tècnic de participació i un representant de la consultoria Neópolis treballen en el procés d'informació i del pressupost participat de Vilobí.

El 16 de març, acte

L'Ajuntament ha convocat els veïns a un acte explicatiu del funcionament del pressupost el dijous 16 de març, a Can Roscada. “Les propostes hauran de ser sostenibles i per al bé general”, diu l'alcaldessa. Del 16 al 23 de març, l'Ajuntament enviarà un díptic informatiu a les 1.250 cases del municipi.

Mitjançant les xarxes socials i el butlletí municipal, el GMI també difondrà com i quan es pot participar. El projecte més votat “es farà de segur”. La resta anirà en funció dels diners que hi hagi disponibles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia