L'oposició descarta fer cap moció de censura a Borriol

El Bloc espera que la pèrdua de majoria absoluta del PP servisca per «democratitzar» l'Ajuntament

El regidor del Bloc en l'Ajuntament de Borriol, Silveri Tena, ha manifestat hui que «no trobaria lògica» cap moció de censura «perquè si el poble de Borriol va donar la majoria absoluta al PP, el nostre deure és exercir com a oposició». D'aquesta manera descarta cap possibilitat d'unió de l'oposició per a desbancar el PP del govern, que s'ha quedat en minoria després que el regidor Batiste Esteve va sol·licitar la baixa del seu partit i l'eixida del grup municipal dels populars per unir-se al grup de no adscrits. El grup socialista també va rebutjar ahir la possibilitat d'una moció de censura, tot i que tant els regidors del PSPV com el del Bloc s'han mostrat disposats a arribar a acords puntuals.

L'eixida d'Esteve del PP per «motius personals» —tot i que en nombroses ocasions s'han fet evidents les diferències entre ell i l'alcalde, Adelino Santamaría— ha deixat en una delicada situació l'equip de govern. El PP es queda representat en el ple amb cinc regidors enfront dels sis que ara estan en l'oposició: tres del PSPV, un regidor del grup independent VdB, i ara Esteve.

El regidor del Bloc, que en repetides ocasions ha denunciat el «comportament autoritari» de l'alcalde en les seues relacions amb l'oposició, ha declarat que espera que la nova correlació de forces servisca per a «democratitzar» l'Ajuntament de Borriol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.