Política

Guisset diu que les apel·lacions d'ERC s'han desestimat

El regidor de Llançà nega haver-ne rebutjat el tràmit com deia ERC

El regidor d'Hisenda de l'Ajuntament de Llançà, Francesc Guisset, va assegurar ahir que les al·legacions al pressupost fetes per ERC sí que havien estat admeses a tràmit, al contrari del que explicaven fonts d'ERC: “Sí que es van admetre a tràmit perquè si no hagués estat així no s'hauria fet el ple dijous.”

Guisset va explicar que havien estat rebutjades perquè no tenien, al seu parer, “transcendència jurídica impugnatòria dels tres requisits que marca l'article 170.2 de la llei d'hisendes locals“. “Els supòsits previstos és quan hi ha aspectes formals en l'elaboració i aprovació del pressupost, quan no hi ha crèdit per fer front a les obligacions a les quals es compromet l'Ajuntament i quan hi ha una insuficiència d'ingressos manifesta per a la despesa que vols fer. Cap de les al·legacions d'ERC recull cap d'aquest requisits d'impugnació”, va afirmar Guisset.

Nega, d'altra banda, haver acusat d'oportunisme ERC: “Vaig dir-los en la comissió que les al·legacions eren de mera oportunitat política, no d'oportunisme.” Guisset estava molest perquè l'havien titllat de “covard” i, a la resta dels membres de l'equip, els van dir “cínics o ignorants”. “Ens van faltar al respecte”, va afirmar. “Políticament, les volia raonar i comentar. Ells, però, van marxar.” Guisset, sense l'oposició a la sala, va exposar les raons “polítiques” a unes “cadires buides”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.