Política

municipal

procés sobiranista

El govern de Malgrat penja l'estelada a l'ajuntament

El quadripartit defensa que acompleix un acord del ple municipal i que restableix “la normalitat democràtica”

No tem que l'acció es denunciï

“Creiem que els acords de ple s'han d'acomplir i que qualsevol dia és bo per restablir la normalitat democràtica.” El regidor de Comunicació, Ramir Roger (ERC), justifica d'aquesta manera que l'estelada torni a onejar al balcó de l'ajuntament de Malgrat de Mar fins que culmini el procés d'independència i com a mesura de protesta pels atacs a la democràcia i als càrrecs electes.

No és la primera vegada que la bandera, que es va col·locar dijous al vespre, es penja a la façana consistorial. Ja es va fer en el transcurs del ple de gener passat, quan tres dels grups municipals que aleshores estaven a l'oposició i que ara formen part del govern local fruit d'una moció de censura –ERC, el PDeCAT i la CUP– van aconseguir que l'estelada es col·loqués al costat de la senyera, amb l'oposició de l'alcalde socialista, Joan Mercader, que no va poder fer res per impedir-ho, ja que els edils primer i uns veïns després van custodiar-la durant tota la sessió. Malgrat tot, l'endemà es va retirar.

Roger va explicar que la intenció és mantenir-la al balcó i no tem que la decisió pugui comportar algun tipus de denúncia. “No tenim por i això ja dependrà d'altres”, es va limitar a dir el regidor. L'estelada s'ha situat al mig del balcó, a tocar de la bandera espanyola i entre l'europea i la senyera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia