Política

Roben la bandera espanyola hissada per ordre judicial

L'ensenya es va penjar dilluns i va desaparèixer en menys de 24 hores

La bandera espanyola no ha durat ni 24 hores a la façana de l'ajuntament de Sitges. El govern la va hissar dilluns per complir la sentència judicial del jutjat contenciós administratiu número 10 de Barcelona, arran d'una denúncia de la Delegació del Govern espanyol per incompliment de la llei de banderes.

En concret, el consistori sitgetà va instal·lar quatre pals de banderes a peu de carrer, a l'entrada de la casa de la vila, per hissar la bandera del municipi, l'europea, l'espanyola i la senyera.

Al costat, també va col·locar un cartell en català i anglès en què es pot llegir que les quatre banderes onegen al consistori “per imperatiu legal”, ja que, abans de la sentència, a l'ajuntament només hi havia la bandera local amb l'escut del municipi, situada al balcó principal. Durant la nit, però, la bandera rojigualda va ser robada per un desconegut.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia