Política

Municipal

Poc consens amb les aportacions especials

A través d'un ple extraordinari, Torelló va aprovar les contribucions especials que hauran de fer els veïns per les obres del carrer Nou i el corredor de Can Reig. La proposta va tirar endavant amb els vots de l'equip de govern, mentre ERC i el PSC s'hi van abstenir i la CUP hi va votar en contra. L'oposició va centrar la crítica en la manca d'un protocol clar a l'hora d'establir les contribucions especials per a cada cas. Les obres d'urbanització del carrer Nou i el corredor de Can Reig tenen un cost total de 799.226,61 euros, dels quals se n'exclouen 61.483,73 per treballs en la xarxa elèctrica i se'n financen 368.871,44 a través del pla de barris i 23.347 més amb recursos de l'Ajuntament. Així doncs, les contribucions especials, que es calcularan en un 50% tenint en compte els metres lineals de façana i el 50% restant, tenint en compte el volum edificable de cada veí, cobriran un import de 210.124,30 euros.

D'altra banda, la sessió plenària va ser l'última que se celebrava a la sala de la Casa de la Vila, ja que a partir d'ara els plens es faran a la sala noble de Can Parrella. En aquest espai està previst que també s'hi estreni el dispositiu d'enregistrament en vídeo del ple.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia