Política

Ball de retrets en el ple sobre l'estat de Rubí

El ple extraordinari sobre l'estat de la ciutat d'ahir al matí a Rubí, a demanda de part de l'oposició (ERC, AUP, ICV, el PDeCAT i VR), però amb un format que no els va agradar per l'horari i la limitació d'intervencions, va posar de manifest la profunda divisió al municipi amb constants retrets entre les parts.

Tot i que d'inici l'alcaldessa, Ana María Martínez (PSC), va demanar que, amb l'excusa de la pluralitat, no aprofitin per “cavar trinxeres”, els va instar a “arremangar-nos plegats” i els va allargar la mà; posteriorment, la portaveu del seu partit, Maria Mas, els va acusar de “crear confrontació”, intentar fer una moció de censura i amenaçar el govern de dur-lo a la fiscalia.

A excepció del PP i C's, que recentment els han donat suport en l'aprovació del pressupost, l'oposició va acusar el govern de comprar regidors amb la incorporació del “trànsfuga” Sergi Garcia; d'incomplir els compromisos del pressupost del 2016, el pla d'ordenació, el pla d'equipaments o el pla d'inversions; d'incapacitat de gestió; de no tenir projecte ni lideratge; de provocar el “desori, el desgovern i el descrèdit” de la ciutat, segons Víctor Puig (PDeCAT); de “vendre fum i titulars” –Ramon Capolat (IV)–; de fer insostenible l'estat de la plantilla municipal, o d'absència d'autocrítica, que sí que admetia que feia el portaveu d'AUP, Jordi Muntan.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia