Política

Els batlles del Solsonès, a favor del Pacte pel Referèndum

El consell d'alcaldes aprova per unanimitat la moció de suport

El consell d'alcaldes del Solsonès va aprovar ahir per unanimitat de tots els assistents la moció de suport al Pacte Nacional pel Referèndum. La moció, que s'està aprovant a molts ajuntaments de la regió, és promoguda per l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l'Associació Catalana de Municipis (ACM). Un cop els batlles de la comarca han donat el vist-i-plau a l'adhesió al Pacte Nacional pel Referèndum, la moció serà tractada també en el ple del Consell Comarcal que tindrà lloc dijous que ve. La composició del Consell –amb ERC, PDeCAT, CUP i dos consellers independents– fa pensar que s'aprovarà sense problemes.

En el consell d'alcaldes d'ahir es van tractar altres temes, com ara una moció per un desenvolupament rural sostenible, integral i integrador. També es van fer dues xerrades sobre turisme i sobre cartografia als batlles solsonins.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia