Política

La recollida de residus de l'Alta Segarra s'encalla a Calaf

El ple denega, per segon cop, traspassar el servei de Calaf a la Mancomunitat

El ple municipal de Calaf ha tombat, per segona vegada, la delegació de la competència de la prestació del servei de recollida d'escombraries a la Mancomunitat de l'Alta Segarra. El projecte inclou la implantació del sistema de recollida porta a porta i transferir a la Mancomunitat de l'Alta Segarra mitjans personals i materials que actualment té l'Ajuntament.

El grup de Convergència i Unió (CiU) es va abstenir i el del Grup d'Independents per Calaf-Veïns amb Veu (GIC) va votar-hi en contra. Tots dos tenen dubtes sobre la concreció del traspàs i demanen que es consulti la ciutadania.

CiU reclama que els grups de l'oposició tinguin veu i vot a la Mancomunitat de l'Alta Segarra. Per la seva banda, el GIC veu bé mancomunar serveis amb l'objectiu d'esdevenir comarca, “però no a qualsevol preu”, perquè “els costos recauen sobre el 70 per cent de la població”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia