Política

procés sobiranista

El PDeCAT presenta la campanya pel sí a Girona

Es faran grans actes a les capitals de comarca

Bonvehí anima els no independentistes a mobilitzar-se

El coordinador organitzatiu del PDeCAT, David Bonvehí, va presentar ahir a Girona la campanya pel sí en el referèndum a les comarques gironines en un acte amb el president del Partit Demòcrata a la vegueria de Girona, Pere Vila, i l’alcaldessa Marta Madrenas. Bonvehí va assegurar que només que cada independentista aconsegueixi fer canviar d’opinió amb arguments un indecís s’aconseguirà un “tsunami” de participació en el referèndum. I sense voler entrar a parlar de percentatges de participació, va reconèixer que com més elevada sigui aquesta, més vinculant serà el resultat. A més, el coordinador organitzatiu del Partit Demòcrata va animar les veus contràries a l’independentisme a mobilitzar-se i fer campanya pel no. “Seria molt bo que totes les opcions hi estiguessin representades. Estem oberts a fer debats amb ells”, va declarar.

A les comarques gironines, la campanya a favor del sí estarà coordinada per l’alcalde de Sant Pere Pescador, Josep Maria Cervera, i cada comarca té assignat un responsable. Cervera va explicar que en cada capital de comarca es farà un “gran acte” i que la campanya es vehicularà en bona part a través de les xarxes socials. A més, es crearà un grup de Whatsapp per resoldre dubtes sobre el procés.

LA FRASE

Per a la vinculació del referèndum, seria molt bo que totes les opcions hi estiguessin representades
David Bonvehí
coordinador organitzatiu del PDecat


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia