Política

llengua

Campanya per fotografiar pintades reivindicatives del català a la Franja

El Moviment Franjolí per la Llengua ha fet una crida per documentar fotogràficament aquells cartells, pintades o murals que reivindiquen la llengua catalana a la Franja.

“Pot ser qualsevol tipus d’expressió que fomenti l’ús de la llengua catalana, la toponímia tradicional dels pobles o els lligams de la Franja amb la resta de territoris de catalanoparlants”, expliquen des del Moviment, que es marca com a objectiu de la campanya posar de relleu “el greuge” que viu el català en aquesta zona del país i exigir-ne la “oficialitat”.

Marta Canales, portaveu del Moviment Franjolí per la Llengua, destaca el caràcter reivindicatiu de les pintades. “Acaben sent mostres de denúncia de la situació que vivim. Tant de bo un dia vegem aquestes pintades obsoletes perquè s’hagin atès les reivindicacions lingüístiques de la gent de la Franja”, afegeix Canales.

Les imatges es poden fer arribar al Moviment Franjolí a través de les xarxes socials amb l’etiqueta #NoAmaguiselCatalà o enviant un correu a la direcció [email protected].



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia