Política

Cabarrocas deixa l’alcaldia de Quart

Va presentar la renúncia dijous, d’acord amb el pacte amb QA-ACM

Pere Cabarrocas va presentar dijous en el transcurs d’un ple la seva renúncia a l’alcaldia, d’acord amb el pacte de govern que Independents per Quart-PSC-Candidatura de Progrés (IPQ-PSC-CP) va establir amb el grup Quart Actiu-Activisme Municipal (QA-ACM).

El pacte preveu un relleu a l’alcaldia dos anys després del mandat. Fins que no es faci el canvi al capdavant de l’alcaldia, fet que tindrà lloc el pròxim dia 15 en un ple extraordinari, el tinent d’alcalde Carles Gutiérrez assumirà les funcions d’alcalde accidental.

Pere Cabarrocas, un veterà del socialisme gironí, deixarà la vida com a polític en actiu després de 34 anys, 26 dels quals com a alcalde i vuit com a regidor a l’oposició. Deixarà tant l’acta d’alcalde com la de regidor (la renúncia a l’acta de regidor es farà més tard que la d’alcalde). “Són 34 anys de servei al poble. En aquests anys s’han fet moltes coses i segur que també s’han comès alguns errors. Es tracta de trepitjar territori, escoltar la gent i treballar”, va manifestar ahir Cabarrocas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia