Ripoll assegura que l'exalcalde de Polop no serà membre de l'equip de govern

Juan Cano, a la presó per la seua presumpta implicació en la mort del seu antecessor, no ha renunciat a l'acta de regidor

El president del PP d'Alacant, José Joaquín Ripoll, ha afirmat que l'exalcade de Polop, Juan Cano, empresonat per la seua presumpta relació amb la mort del seu antecessor en el càrrec, Alejandro Ponsoda, continuarà com a regidor de l'Ajuntament, però «no serà membre de l'equip de govern del PP».

Ripoll ha explicat que, al seu entendre, el millor hauria sigut que Cano haguera renunciat a l'acta de regidor, «nosaltres hem manifestat en diverses ocasions que hauria sigut el millor per al poble, però sobretot per a ell, per a poder dedicar-se a la defensa del seu bon nom i la seua honradesa. Però ell pensa el contrari». Davant l'actitud de Cano, Ripoll ha manifestat que insistiran que renuncie a ser regidor i permeta així que «el Grup Popular tinga en el consistori la majoria absoluta que va aconseguir en les urnes».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.