Política

municipal

balanç de govern

Mollerussa ha executat el 56% del pla de govern

El 56% de les 95 propostes del pla de govern municipal de Mollerussa, que va del 2015 al 2019, ja estan executades, segons va explicar ahir l’alcalde de la ciutat, Marc Solsona. El 28% més està en curs i el 16% restant, pendents. En aquest darrer percentatge hi ha una majoria d’accions en què es requereix la intervenció d’altres administracions.

Pel que fa a les actuacions en dansa, destaca la de les obres a la via pública dins l’àmbit del pla de barris, on es veurà quadruplicada la inversió que es va preveure al començament de la legislatura amb l’aprovació de l’operació de crèdit de tres milions d’euros.

Solsona també va anunciar que treballen per desenvolupar, a través de la taula de mediació municipal –en procés de creació–, un protocol per gestionar les ocupacions il·legals d’habitatges i actuar-hi. Altres dels objectius dels dos anys vinents són l’impuls d’uns pressupostos participatius i la posada en marxa d’una oficina d’atenció al ciutadà.

En el balanç dels primers dos anys de legislatura, també es va fer esment d’altres actuacions que no estaven previstes inicialment, com ara l’arranjament de la nau Màquina 3 per a la brigada municipal, el programa Mollerussa SmartLab o la creació de la taula municipal per a la pobresa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia