Política

El servei de neteja tensa el ple de Vilanova

Les treballadores van protestar per la municipalització al final de la sessió

Un ple extraordinari per resoldre dos recursos del grup municipal d’ERC contra la relació municipal de llocs de treball i del plec de clàusules del projecte de reforma de la piscina va servir per constatar, un cop més, la tensió que es viu al consistori arran de la decisió de remunicipalitzar el servei de la neteja d’edificis, que fins a final d’aquest mes gestiona una empresa concessionària. Algunes de les treballadores van desplegar una pancarta en el ple i van criticar al final de la sessió la decisió del govern, que deixa més d’una vintena de treballadores amb futur incert.

L’alcaldessa de Vilanova del Camí, Noemí Trucharte, va acabar retirant la paraula a les portaveus dels grups d’ERC, Meritxell Humbert, i de Vilanova365, Vanesa González. L’alcaldessa els va retreure que no se cenyissin als punts que es debatien en l’ordre del dia i les va acusar de “fer el còmic i de fer del ple del consistori un circ”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia